Εταιρεία

Dream Crew Developments

Η τεχνική κατασκευαστική εταιρία Dream Crew Developments με έδρα την  Κεφαλονιά, δραστηριοποιείται με δυναμισμό στον κλάδο της κατασκευής κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχειακών συγκροτημάτων σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κύριος στόχος αποτελεί η παροχή αξιόπιστης τεχνικής και κατασκευαστικής υποστήριξης σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις.
 
Η τεχνική κατασκευαστική εταιρία Dream Crew Developments στα χρόνια λειτουργίας της έχει υλοποιήσει πολλά οικοδομικά έργα υψηλών απαιτήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με σεβασμό πάντοτε στην τέχνη της κατασκευής και την επιστήμη του μηχανικού. Συνεχίζει την επιτυχημένη της δραστηριότητα με την κατασκευή, ανακατασκευή, ενίσχυση κτιρίων, τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων, τις ανακαινίσεις και τις περιφράξεις.
Κύριος στόχος της Dream Crew Developments, καθόλα τα χρόνια της δραστηριότητάς μας, παραμένει η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό. Βασική μας προτεραιότητα αποτελεί η άρτια κατασκευή ενός έργου, οπότε φροντίζουμε επιμελώς για τον συγχρονισμό της τεχνογνωσίας και του εξοπλισμού μας σύμφωνα με τις νέες προκλήσεις του κλάδου.

Η εταιρεία διαθέτει πιστοποιητικό υψηλής αξιοπιστίας 2022, το οποίο χορηγείται στις επιχειρήσεις που έχουν άψογη εικόνα μεταξύ πελατών και συνεργατών τους. Η διαδικασία πιστοιποίησης βασίζεται σε μία καινοτόμο μέθοδο που ονομάζεται O.T.I. (Opinion & Trust Index) με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών διαδικτύου.
Image
Image
Image

© Copyright 2024 | Powered by VWEBDESIGN